СТО "СемСервіс" м. Львів, Вул. Широка, 1б

Заміна свічок запалювання

Шукаєте професійне СТО у Львові для діагностики та ремонту власного авто? Тоді Вам до нас

Заміна свічок запалювання у Львові

Через таку маленьку деталь, як свічка запалювання, двигун автомобіля може вести себе непередбачувано, тому необхідно точно знати коли і як робити заміну свічок запалювання в транспортному засобі. Допомогти в цьому Вам завжди можуть наші майстри на сервісі технічного обслуговування “СемСервіс”, що володіють багаторічним досвідом по ремонту авто різних марок у Львові.

Перш ніж міняти свічки, потрібно добре знати, за яких умов, якими інструментами скористатися. Працівники нашого СТО “SemService” знають всі тонкощі робіт по заміні свічок запалювання. Ми все зробимо професійно за доступною ціною і абсолютно безпечно для Вашого транспортного засобу.

Ознаки того, що прийшов час заміни свічок запалювання. Досвідчений водій завжди вчасно зрозуміє, що свічки вже відпрацювали своє і час робити заміну на нові. На v-подібних двигунах це є менш помітно. При звичайних чотирициліндрових двигунах на холостих обертах, коли авто заведене, але стоїть на місці, все відразу стає чудово зрозумілим. Отже, заміна свічок запалювання недорого у Львові автомобілям необхідна тоді, коли помітили:

* що двигун авто працює нерівномірно;

* потужність двигуна знизилася, т/з став повільніше набирати швидкість;

* авто доводиться заправляти частіше, адже збільшилася витрата палива.

Часто, проблеми з двигуном можна визначити навіть за кольоровими відтінками свічок. Її електроди в процесі роботи змінюють колір, що і свідчить про певні несправності. Якщо з мотором все в порядку – свічки запалювання чисті, не мають яскравого забарвлення, а лише коричневий чи сірий колір.

Колір червоний – поганий бензин. Краще заправляти авто в іншому місці.

Сірий колір – бракує палива. Це призводить до ремонту паливної системи.

Чорний тонкий нагар – потрапляє замало повітря. Можливо, треба замінити повітряний фільтр.

Чорний наліт свідчить про те, що свічку закидає маслом. Це може призвести до затратного капремонту двигуна.

За будь-якої ситуації звертайтеся виключно до професіоналів. Це допоможе уникнути глибоких неприємностей по експлуатації автомобіля, зберегти кошти на дорогому ремонті транспортного засобу. Також Ви можете замовити свічки запалювання у нас, або ж привезти для заміни із собою.

Запис за номером телефону